Een betrouwbaar energielabel voor bedrijven bij Normakk.nl

Een betrouwbaar energielabel voor bedrijven bij Normakk.nl

Niet alleen voor woningen maar ook voor bedrijfspanden is tegenwoordig een energielabel nodig als je het pand wilt verkopen of verhuren. Zo’n energielabel is belangrijk omdat de mogelijke koper of huurder op die manier weet wat hij koopt en welke maatregelen zijn genomen om het pand energiezuinig te maken. Normakk.nl kan een energielabel voor bedrijven afgeven zodat je voldoet aan de wettelijke voorwaarden die gelden bij verhuur of verkoop.

Waarom een energielabel aanvragen?

Een energielabel aanvragen is niet alleen een wettelijke verplichting. Het geeft ook duidelijkheid aan een mogelijke koper of huurder. Als iemand die in je pand is geïnteresseerd weet welke maatregelen genomen zijn om energie te besparen dan kan dit tot gevolg hebben dat je pand veel sneller wordt verhuurd of verkocht. Het kan om die reden ook zeker zinvol zijn om voordat een pand in de verhuur of verkoop gaat, maatregelen te nemen voor een beter energielabel. In het energielabel voor bedrijven wordt bijvoorbeeld vermeld of een pand is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie of dubbele beglazing. Dit zijn allemaal maatregelen die het energieverbruik aanzienlijk kunnen reduceren.

Een energielabel voor bedrijven aanvragen bij een betrouwbare deskundige

De beoordeling van energiezuinige maatregelen in een bedrijfspand vraagt speciale deskundigheid. Bij Normakk.nl is deze deskundigheid en kennis ruimschoots aanwezig. Al vele jaren zijn zij actief om bedrijfspanden te beoordelen op getroffen of nog te treffen maatregelen die ervoor moeten zorgen dat het pand zo energiezuinig mogelijk is. Het milieu verdient nu eenmaal de aandacht omdat ook bedrijven zuiniger met beschikbare energie moeten omspringen. Duurzame energie verdient dan ook de voorkeur.

Een energielabel voor een pand met zonnepanelen op het dak valt dan ook aanzienlijk gunstiger uit dan wanneer dit niet het geval is. Wil je je pand van een zo nauwkeurig mogelijk energielabel laten voorzien, bijvoorbeeld omdat het binnenkort opnieuw verhuurd wordt of omdat je verkoop overweegt, neem dan nu contact op met Normakk.nl. Je bereikt Normakk via telefoonnummer  050 – 727 10 30. Ook kun je voor meer informatie een bericht sturen via het contactformulier op de website. Ook kun je een energielabel aanvragen voor een pand dat nog gebouwd moet worden of in aanbouw is. Advies bij de bouw is ook altijd mogelijk door Normakk.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *